Van Haaren technische groothandel… ook voor veilig werken!

Keuren van gereedschap

Bij bedrijfsmatig gebruik van elektrische arbeidsmiddelen zijn NEN keuringen vereist. Onze medewerkers zijn gediplomeerd om uw assortiment elektrisch gereedschap te keuren en van een NEN 3140 certificaat te voorzien. Na de controle van uw gereedschap ontvangt u een rapportage met daarin de bevindingen en bij goedkeuring het NEN 3140 certificaat. Een regelmatige controle heeft een positieve invloed op de betrouwbaarheid van uw gereedschap. NEN keuring 3140 is de inspectie van elektrische arbeidsmiddelen zoals;  

  • Elektrisch handgereedschap
  • Verplaatsbare elektrische werktuigen
  • Handlampen en andere verplaatsbare lampen
  • Verplaatsbare stroomverbruikende toestellen (stofzuigers)
  • Verplaatsbare leidingen (verlengkabels/ kabelhaspels)
  • Verplaatsbare schakel- en verdeelinrichtingen (bouw- en zwerfkasten)

Ook kunnen wij uw klimmaterialen keuren volgens de geldende normen. Een belangrijk punt bij klimmaterialen is dat mensen niet hun naam op de banden schrijven. Dit kan een afkeur veroorzaken aangezien weekmakers uit de viltstift het materiaal aantasten.

Werkkleding bedrukken

Is uw bedrijfskleding representatief? Uniforme werkkleding met het logo van uw bedrijf kan bijdragen aan een goed imago. Van Haaren technische groothandel kan uw bedrijfskleding bedrukken met uw bedrijfslogo. Ook kunt u werk- en veiligheidskleding uitzoeken in ons complete assortiment en deze desgewenst laten bedrukken.

Onze Partners