Laatste nieuws van V-HAAREN.NL

 • Nieuwe HiKOKI folder 2021
  on februari 25, 2021 at 5:53 pm

  Het nieuwe HiKOKI magazine is uit! Het accu assortiment van HiKOKI is uitgebreid met nieuwe producten, zoals een accu boorhamer DH18DPA, accu mixer UM36DA of de nieuwe reeks decoupeerzagen? Benieuwd naar de nieuwste innovaties, laatste machines en meest aantrekkelijke deals? Neem dan snel een kijkje: https://bit.ly/3aqhvDM #hikoki #hikokipowertools #folder

 • Makita Accu vries- /koelbox met verwarmfunctie
  on februari 19, 2021 at 9:44 am

  Koelen, vriezen ❄ en verwarmen 🌡 op accu Met een inhoud van 20 liter, de temperatuur is in te stellen op -18°C/ -10°C/ 0°C / 55°C/ 60°. De DCW180 kan gevoed worden door 230 V netstroom, LXT 18 V accu’s of via een 12 V of 24 V aansluiting. https://www.makita.nl/artikel/dcw180z.html #makita #makitanederland #DCW180Z #koelbox #18V #LXT #gratisaccu

 • Nieuw: International Tools ECO PRO stiftfrezen
  on februari 18, 2021 at 2:40 pm

  Nieuw: International Tools ECO PRO stiftfrezen Nu ook een goed en goedkoop assortiment stiftfrezen op de markt. Van industriekwaliteit, maar dan 40% goedkoper. Een volledig programma geschikt voor standaard gebruik. De meest universele vertanding met een hoge materiaalafname op staal 60 HRC, RVS, gietijzer, Nikkel- en Titaanlegeringen. Ontdek dit kostenbesparende assortiment nu op onze website www.phantom.eu

 • Geef elkaar goud, de Phantom boor bij uitstek voor handgebruik
  on februari 12, 2021 at 7:30 am

  Geef elkaar goud en verras collega's met de Phantom spiraalboor TiN-tip voor handgebruik! Waarom Phantom spiraalboren speciaal voor handgebruik? › Boort licht en snel › Zelfcentrerend › Boort rond en aan de maat › Voor accuboor- en kolomboormachine Bekijk de video op Phantom.eu en ontdek zelf het gemak van deze boor of voor meer advies neem contact op met ons.

 • Nieuwe HiKOKI folder 2021
  on februari 11, 2021 at 12:53 pm

  Het nieuwe HiKOKI magazine is uit! Het accu assortiment van HiKOKI is uitgebreid met nieuwe producten, zoals een accu boorhamer DH18DPA, accu mixer UM36DA of de nieuwe reeks decoupeerzagen? Benieuwd naar de nieuwste innovaties, laatste machines en meest aantrekkelijke deals? Neem dan snel een kijkje: https://bit.ly/3aqhvDM #hikoki #hikokipowertools #folder

 • Tips voor het gebruiken van stiftfrezen
  on februari 11, 2021 at 10:14 am

  Tips voor het gebruik van stiftfrezen: Gebruik snijolie, snijvet, petroleum of krijt om aankleven in de spaanruimtes bij frezen in zachte materialen te voorkomen Het toepassen van het juiste toerental voorkomt vroegtijdige slijtage en/of onvoldoende spaanafname Kies de vertanding die het best past bij het te bewerken materiaal en uw toepassing Kies minder spaangroeven en verhoog het toerental bij zachte materialen, kies meer spaangroeven en reduceer het toerental bij harde materialen Meer tips op de website van Dormer Pramet!

 • Hygiëne van oppervlakken
  on februari 10, 2021 at 11:15 am

  Naast het volgen van de juiste handhygiëne-routines, is het schoonmaken en desinfecteren van oppervlakken net zo belangrijk om de verspreiding van virussen tegen te gaan en bacteriën te doden. Besmettingsbronnen kunnen op oppervlakken achterblijven en dagen later nog een bedreiging vormen als ze niet op de juiste manier zijn verwijderd.

 • Delta Plus winterhandschoen met touchscreen functie
  on februari 9, 2021 at 4:30 pm

  Het is momenteel winderig, nat en koud. Hebben uw mensen te maken met koude handen en moeten ze hun materiaal bedienen middels een touchscreen? Onze leverancier Delta Plus heeft dan de oplossing voor u. Winterhandschoenen waarmee u uw touchscreen kan bedienen.

 • ABUS GRANIT 37ST/55
  on februari 8, 2021 at 10:14 am

  Extreme kou en sneeuw; de ABUS GRANIT 37ST/55 van roestvrijstaal kan er tegen!

 • Is voorboren vereist bij een gat met grotere diameter?
  on februari 4, 2021 at 12:34 pm

  Is voorboren vereist bij een gat met grotere diameter? Het boren van gaten met diameters vanaf 10 mm kan best wat kracht kosten, zeker als dit gebeurt met de hand- of op de kolomboormachine. Een oplossing is om eerst met een kleinere diameter boor voor te boren. Het voordeel van deze methode is dat het boren met de grote diameter beduidend minder moeite kost. Er kleven echter ook een aantal nadelen aan. Bekijk het complete kennisbankartikel op de website van Dormer Pramet.

 • Vertrouwd & Nieuw - Nieuwjaarsactie van Altrex
  on februari 1, 2021 at 10:41 am

  Korting ontvangen op het nieuwe shuttlesysteem van Altrex óf op de vertrouwde Taurus-trappen? Dit is je kans! Ontdek de actieproducten en profiteer van jouw voordeel.

 • Americol
  on januari 26, 2021 at 1:55 pm

  KIES DE JUISTE HANDREINIGER | In de industrie worden handen dagelijks blootgesteld aan diverse vervuilingen. Dit is een zware belasting voor de huid. Om uw handen in goede conditie te houden zijn optimale bescherming, reiniging en verzorging van de huid uiterst belangrijk. De handreinigers van Americol zijn met zorg samengesteld en afgestemd op effectieve reiniging en optimale huidverzorging.

Onze Partners