Laatste nieuws van V-HAAREN.NL

 • Nieuwe verspaningscalculator app beschikbaar
  on juli 9, 2020 at 3:23 pm

  De nieuwe Dormer Pramet verspaningscalculator APP nu beschikbaar. De calculator biedt werkvoorbereiders en CNC-operators relevante snijgegevens voor diverse draai-, boor-, draadsnij- en freestoepassingen. De gebruiksvriendelijke interface berekent de snijkracht, verspanend volume, verspaningstijd, draaimoment, spaandikte en het vermogen, op basis van het werkstukmateriaal en de uitgevoerde bewerking. In de toekomst zullen er nog meer functionaliteiten worden toegevoegd. Download de app.

 • Algemene tips over ruimen
  on juli 7, 2020 at 3:22 pm

  Ruimen is een bewerking die wordt toegepast om een geboord gat zuiver rond te krijgen en om de oppervlaktekwaliteit te verhogen. Veelal is een ruimer vereist als er een bepaalde nauwkeurigheid wordt gevraagd die met boren moeilijk kan worden bereikt. Het is dus een laatste bewerking die wordt gedaan en daardoor luistert het nauw. Bekijk daarom alle tips over ruimen op de kennisbank van Dormer Pramet.

 • Tijd voor kennis! Ontdek hoe de STN frees ingezet kan worden.
  on juli 3, 2020 at 9:18 am

  Tijd voor kennis! Leer alles over de zeer breed inzetbare STN10 frees van Dormer Pramet. Gert de Vries, expert bij Dormer Pramet, legt het uit in de volgende video. Deze frees sluit perfect aan bij de manier waarop er vandaag gewerkt wordt: nauwkeurig en snel produceren.

 • Falco trap of Taurus trap?
  on juli 2, 2020 at 1:17 pm

  Welke trap past het beste bij jou en jouw werkzaamheden? We zetten met de Taurus en de Falco twee topmodellen van Altrex naast elkaar. En, we vertellen je direct alle verschillen!

 • Wat is schroefdraadfrezen?
  on juli 2, 2020 at 6:21 am

  Schroefdraadfrezen is een methode om schroefdraad te produceren d.m.v. een freesbewerking. Hiervoor is een CNC-machine nodig die een spiraalbeweging kan maken. Het gereedschap roteert en legt een cirkelvormige baan af waarbij deze tegelijkertijd in axiale richting wordt verplaatst. Het complete artikel over schroefdraadfrezen is terug te vinden op de kennisbank van Dormer Pramet.

 • Delta Plus veiligheidsbril die niet beslaat i.c.m. een stofmasker
  on juni 30, 2020 at 4:21 pm

  Een veel gehoorde klacht op de werkvloer is het beslaan van de veiligheidsbril i.c.m. met het dragen van een stofmasker. De Delta Plus ASO2 SMOKE is voorzien van een anti-damp coating hierdoor beslaat de bril niet. Tevens biedt deze bril bescherming tegen de felste zonnestralen.

 • HSS verzinkboor met 3 spanvlakken
  on juni 25, 2020 at 11:18 am

  Kent u de Dormer verzinkboor type G106 en G506 al? Dit zijn 90 graden HSS verzinkboren met 3 spanvlakken, waardoor slippen in de boorkop wordt voorkomen. De G106 is de ongecoate versie en de G506 is voorzien van een TiAlN coating. Beide uitgevoerd volge DIN 335C.

 • Falco trap of Taurus trap?
  on juni 24, 2020 at 11:20 am

  Met de Falco en de Taurus heeft Altrex twee trappen die veel gemeen hebben. Het verschil zit hem in een aantal belangrijke details, bijvoorbeeld in het dubbele kokerprofiel van de Taurus. Alle verschillen weten? Ontdek het online!

 • Catalogus Gedore
  on juni 23, 2020 at 3:34 pm

  Heeft u de nieuwste actie folder (of brochure) van GEDORE en GEDORE Red al gezien? Bekijk 'm hier online, of anders bij ons in de winkel.

 • De vernieuwde TL Smart Up Pro
  on juni 19, 2020 at 12:45 pm

  Alle eigenschappen en voordelen van een telescoopladder gecombineerd met het sta-comfort van een trap. De TL Smart Up Pro van Altrex is de allereerste professionele telescoopladder mét treden. Bekijk dit ergonomische product direct online!

 • HiKOKI - Vaderdag Deals
  on juni 16, 2020 at 1:44 pm

  Voor alle vaders die van aanpakken weten, heeft HiKOKI de speciale Vaderdagdeals! Zoals hun All-in-one Super Set! Een complete accu boor-schroefmachine in een stapelbare HSC-koffer, met oplader, twee accu’s en een 100-delige accessoire bitset! Of wat dacht je van de haakse slijpmachine, cirkelzaag of decoupeerzaag? #hikoki #powertools #powerpakkers

 • Carat DS-3500 & DS-4000
  on juni 16, 2020 at 12:43 pm

  De nieuwste generatie doorslijpers! Lichtgewicht, ijzersterke magnesium kap. Met LED indicator die aangeeft als de machine overbelast raakt. Het Spatscherm en geleidenrollers zijn afneembaar zonder gereedschap. Met geïntegreerde water toevoer. Inclusief PRCD schakelaar. De DS-4000 kan worden voorzien van een blindflens waardor vlak zagen in een hoek (bondig) mogelijk is.

Onze Partners