Laatste nieuws van V-HAAREN.NL

 • (Tip) Welke trap past bij jou?
  on april 2, 2020 at 10:16 am

  De aluminium trappen van Altrex zijn populair in heel Nederland, maar welke past nou het best bij jouw werkzaamheden? In onze nieuwste blog helpen we je bij het kiezen van de juiste trap.

 • StokSeal; Tape voor luchtdicht bouwen.
  on maart 18, 2020 at 9:34 am

  Stokvis Tapes heeft een dampdichte tape in het assortiment speciaal voor luchtdicht bouwen. Deze tape met de naam STOKSEAL heeft een zeer goede kleefkracht, zelfs op ruwe en ongelijke ondergronden en zorgt voor een permanente luchtdichte afdichting. Daarnaast is het product goed bestand tegen veroudering, vocht en UV-licht. De tape kan onder andere gebruikt worden voor het verbinden, afdichten, splicen en repareren van kunststof folies zoals PE vochtwerende membranen. Verkrijgbaar via uw vakhandel.

 • Carat SL-1505
  on maart 17, 2020 at 11:34 am

  Carat Sleuvenzaag machine. Is een krachtige sleuvenzaag machine van 2500W. Heeft 6 wieltjes voor maximale ondersteuning tijdens het zagen. Motor uitgerust met geavanceerd bescherming, waaronder soft start, overbelasting en thermische beveiliging. De optionele geleider railsysteem biedt maximaal gemak tijdens het zagen.

 • Wanneer gebruik je een siliconenkit en wanneer een acrylaatkit?
  on maart 11, 2020 at 9:14 am

  Wanneer gebruik je een siliconenkit en wanneer een acrylaatkit? 👉 Acrylaatkitten zijn overschilderbaar, en dus goed om in te zetten op plekken waar dit de bedoeling is. De ontwikkeling van onze acrylaatkitten gaan mee met de ontwikkelende samenstelling van van verf. Op deze manier zorgen we ervoor dat craquelé voorkomen wordt. 👉 Het bijzondere aan siliconenkitten is dat ze zeer goed bestand zijn tegen UV, water, vocht en weersomstandigheden. Een standaard siliconenkit kan probleemloos temperatuurwisselingen weerstaan van wel -40°C tot + 180°C!

 • HiKOKI - 3e accu gratis
  on maart 9, 2020 at 8:50 am

  Bij HiKOKI krijg je tot en met 30 april een 3e MULTI VOLT accu gratis bij aankoop van een accumachine in combinatie met een booster pack! Vraag naar de actievoorwaarden bij ons in de winkel. Of bekijk snel de actie op https://www.hikoki-powertools.nl/documentatie/ #hikoki #powertools #MULTIVOLT

 • Schroefdraadborging oplossingen van LOCTITE
  on maart 5, 2020 at 9:41 am

  LOCTITE oplossingen voor schroefdraadborging worden al meer dan 60 jaar door veel fabrikanten gebruikt: in productie-, #montage- en onderhoudstoepassingen. Dit jaar heeft de rode fles recht, een echt icoon op een kleine facelift, dankzij een nieuw ontwerp. Dit maakt het mogelijk om onmiddellijk een ECHTE #LOCTITE fles, van een kopie, te onderscheiden. Zo garanderen wij u elke dag de beste kwaliteit.

 • NIEUW! ABUS TOUCH: open het hangslot met uw vingerafdruk
  on maart 3, 2020 at 2:54 pm

  Nieuw in ons assortiment: ABUS TOUCH Fingerprint Hangslot ABUS TOUCH 56/50 is het hangslot dat u opent met uw vingerafdruk! Het hangslot heeft een snelle 360 graden sensor en een hardstalen beugel. Het slot biedt ruimte voor 2 master vingerafdrukken en 8 extra vingerafdrukken.

 • BAHCO onbreekbaar Sandflex metaalzaagblad
  on februari 28, 2020 at 10:54 am

  Wist u dat het BAHCO Sandflex Bi-metalen zaagblad onbreekbaar is? Daarnaast staat het bekend om haar superieure zaagprestaties, snelle zaagsnede en langere levensduur.

 • HiKOKI - haakse slijpmachine
  on februari 27, 2020 at 2:51 pm

  Een slijper die automatisch zijn snelheid aanpast op basis van de belasting. Dát noemen ze bij HiKOKI een slimme technologie. En als je slim bent, combineer je deze slijper met een MULTI VOLT accu en oplader. Zo ben je direct klaar om aan de slag te gaan. 💪 #hikoki #powertools #multivolt

 • Hoe moet ik mijn rolsteiger vervoeren?
  on februari 20, 2020 at 11:57 am

  Een rolsteiger vervoeren kan op verschillende manieren. Hoe je dit zonder beschadigingen én zo veilig mogelijk doet? Altrex helpt je letterlijk en figuurlijk de weg op. Lees meer in onze nieuwste blog!

 • HiKOKI - Nieuwe actiefolder februari
  on februari 17, 2020 at 8:16 am

  Het is weer tijd voor een splinternieuw HiKOKI magazine! De eerste editie van dit jaar is vanaf nu verkrijgbaar bij Van Haaren. Ruim 30 pagina’s vol innovatieve power tools, booster packs en meer. U kunt de producten natuurlijk komen bekijken bij ons in de winkel. Nu al benieuwd? Kijk dan snel op: https://www.hikoki-powertools.nl/documentatie/

 • Wist u dat
  on februari 12, 2020 at 11:59 am

  Wist u dat wij een breed assortiment met ABUS hangsloten hebben? U vindt bij ons voor elke situatie een veilig slot!

Onze Partners